Egerbakta Nefelejcs Vendégház

Turisztikai tevékenység (104/2013. (XI.14.) VM rendelet alapján) Falusi szálláshely kialakítása és működtetése Egerbaktán Tisza Szilárd pályázóval.

Egerbaktán az Egri úton álló ingatlan tetőtéri beépítés során falusi szálláshely- szolgáltatás működtetése céljából egy apartman és

egy vendégszoba került kialakításra a hozzá tartozó funkcionális helyiségekkel. A településen mindössze egyetlen lehetőség van vendégszoba igénybevételre, amely 3 napraforgós szállás a tervezett beruházástól 600 méterre. A tervezett munkák nem tartoztak építési engedély köteles körbe. Az apartmanhoz két, egyenként kétágyas, egymásba nyíló szoba tartozik, valamint egy étkező, konyha és egy fürdőhelyiség. A szobák parkettásak, az étkező és a fürdő greslap burkolatot kapott. A vendégszoba helyiségei teljesen elkülönülnek a apartman helyiségeitől. A vendégszobához egy étkező-konyha és egy fürdőhelyiség kapcsolódik, az utóbbi a vendégszobából nyílik. A vendégszoba parkettás, míg az étkező, konyha és a fürdőszoba valamint az előszoba gres burkolatot kapott. A pinceszinten elhelyezkedő garázst kizárólag az apartman és a vendégszoba vendégei használhatják.

 

Elszámolni kívánt nettó kiadás (tervezett):11.023.666,- Ft

Kalkulált támogatási összeg (tervezett): 8.400.000,-Ft

Kötelezettségvállalás teljes összege: 8.252.786,-Ft

Nettó kiadásra jutó támogatási összeg: 6.521.878,-Ft

 

 

Készítette: Jeneiné Csernák Marianna

2014.12. 29.