Kék Laguna Apartman fejlesztése

Az apartmanok jelenleg 8 szobával működnek 11 éve és 15 fő elszállásolására alkalmas.

A termálvíz adta lehetőségek miatt számtalan az évről-évre visszatérő vendég. Többszöri piackutatás végzése után, melyet a vendégek körében tettek,

nyilvánvalóvá vált, hogy a Kék Lagúna Apartmanok ár-érték arányban kimagaslóan megfelelnek a kínálatban.

Nemcsak pároknak alkalmas, hanem családok számára is biztosítja a teljes feltöltődést, gyerekeknek számtalan játékra nyílik lehetőség

a szabadtéri játszóterületükön. A szolgáltatások bővítésére azonban szükség volt, hogy a vendégek igényeit még inkább ki tudják elégíteni.

          A kültéri jakuzzi és szauna a vendégek rekreációs igényei szerint kerültek kialakításra. A vendégeknek nem szükséges elhagyni az apartman területét, hogy egy kellemes relaxáción vegyenek részt.

A szabadtéri kemence megépítésével szerettek volna a vendégeknek a helyi hagyományos pékség tevékenységét bemutatni, és így ízelítőt kapnak a hagyományos helyi specialitásokból. A falusi élethez kapcsolódó hagyomány az új kenyér ünnepe és a kenyérszentelés, melyeket itt mutathatnak be az erre kíváncsi vendégeknek.

Az akadálymentes parkoló megépítésével és a térkő lerakásával pedig a mozgáskorlátozott vendégek kényelmét kívánták fokozni.

 

Elszámolni kívánt nettó kiadás (tervezett): 7.635.500,- Ft

Kalkulált támogatási összeg (tervezett): 4.581.300,-Ft

Kötelezettségvállalás teljes összege: 4.581.057,-Ft

Nettó kiadásra jutó támogatási összeg: 4.581.057,-Ft

 

 

Készítette: Jeneiné Csernák Marianna

2015.06.08.