Szabolcs Vendégház Demjén

A Szabolcs vendégház 2015-ben épült, mely kétszintes és 4 apartman található benne.

Az apartmanok két ágyasak, igényesen felszereltek, tágasak, világosak. Mindegyikben van külön fürdőszoba, gardrób, ill. beépített szekrény.

Két apartmanhoz tartozik egy konyha. Tv mindenütt van. Az alsó szinten az egyik apartmant mozgássérültek is tudják használni, a fürdőszoba is alkalmas kerekes székes közlekedéshez.

A szobában két különálló ágy lett elhelyezve. A mellette lévő apartman a "kisgyermekes" apartman. Itt a szobához tartozó fürdőszobában fürdőkád lett beépítve a babák könnyebb fürdetése céljából.

Kérésre biztosítunk etetőszéket, babakádat, járókát. Itt is két különálló ágy található. Az emeleten két franciaágyas apartman lett kialakítva.

Ebből az egyikben, két pótágy is van. A vendégház a fürdőhöz nagyon közel, Demjén új részén, a falu melletti telepen található.

A Demjéni Termál Völgy és a Cascade Barlangfürdő a házból is látható, akár gyalog is könnyen megközelíthető, kb. 350m.

Az Egerszalóki Gyógy-és Welnessfürdő kb. 950m. A gépkocsikat kialakított parkolóban tudják tárolni. Az udvaron minden apartmanhoz

tartozik egy terasz asztallal, székekkel. A kertben hintaágy és tűzrakó hely lett kialakítva. Kellemes, nyugodt környezetben garantált a pihenés,

a kikapcsolódás!

 

Elszámolni kívánt nettó kiadás (tervezett): 38.049.866,-Ft

Kalkulált támogatás összege (tervezett): 28.993.997,-Ft

Kötelezettségvállalás teljes összege: 27.940.152,-Ft

Nettó kiadásra jutó támogatási összeg: 22.000.113,-Ft

 

Készítette: Jeneiné Csernák Marianna

2015.06.07.