Demjéni Termál Völgy

                          Demjéni Termál Völgy

A Bükk és a Mátra találkozásából, több évezreddel ezelőtt született egy csodás völgy, kis hegyekkel, dombokkal, lankákkal körül ölelve, védve. E pompás, hegyes-dombos vidéket valószínűleg az Isten is jókedvében teremtette. Az újkori demjéni Termál Völgy megálmodói római kori fürdő hangulatát varázsoltak e mesebeli tájba. A lankás dombok között megbúvó völgy szubmediterrán éghajlata segít abban, hogy a fürdő örömeit mind a 4 évszakban élvezzük.

A 690 m mélyről feltörő gyógyvíz kis hazánk legújabban feltárt gyógyvize, mely hatása széles spektrumú. A gyönyörű mozaikkal kirakott, nem csak az élmény-, hanem az egészségturizmust is szolgáló Termálfürdő és Aquapark öt különböző hőfokú kültéri, két beltéri gyógyvizes medencével, egy 25 m-es úszómedencével, egy gyermek medencével, élményelemekkel, nyakrafolyókkal, levegőbuzgárokkal biztosítják a kellemes kikapcsolódást. Az egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitva tartás – minden nap hajnali 2 óráig – egy varázslatosan romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtja a kivilágított medencékkel a szikrázóan csillagos égbolt alatt. A nyári időszakban az Aquapark nyújt felejthetetlen kikapcsolódást a különböző élményelemeivel: gumikarikás rafting és kamikaze csúszda, osztott-pályás csúszda, ugrómedence – három különböző magasságból lehet ugrani4,5 mvízmélységbe – ! 2012 augusztus végi nyitással a Termál Völgy életérzésének továbbviteleként, a fürdőtől 400m-re egy luxus színvonalú 4 csillagos szálloda , a Hotel Cascad Resort & Spa, gyógy-, wellness-, és konferenciaszálloda ( www.cascaderesort.hu ) ajánlja minden korosztályt kielégítő szolgáltatásait . 2013 végére, Magyarországon – nagyságát és szolgáltatásait nézve is – egyedülálló Barlangfürdő várja leendő Élmény Vadászait !

 

„ Ha nem akarod mindig egyformán érezni magad a pihenés, a relaxáció, a teljes kikapcsolódás idején, hanem újra, másra, meghökkentőre, igazi élményre vágysz… A VÁLASZTÁS A TIÉD……de miért mennél máshová, mert a demjéni Termál Völgy családias hangulatával egész évben vár ! „ „ Demjén Termál Völgy ahol az élmények megháromszorozódnak „